Špaldová polévka se zeleninou

Miluše Skulinová

Univerzální recept, použitelný pro snídani, oběd nebo večeři

Špaldová polévka se zeleninou

 

Potřebujeme:

  • přes noc namočená pšenice špalda
  • celer
  • mrkev
  • brokolice
  • cibule
  • česnek
  • libeček
  • pórek, pažitka
  • zavařené fazole
  • červená čočka
  • pohanka
  • koření - sůl, pepř, drcený kmín, kurkuma
  • hrst slunečnicových semínek

Postup:

Na másle osmahneme cibulku a na kolečka nakrájenou mrkev s celerem.
Zalijeme horkou vodou, přidáme koření, namočenou špaldu, nasekanou brokolici, červenou čočku, slunečnicová semínka a pohanku.
Vše povaříme tak 10 minut a přidáme měkké fazole.
Odstavíme z plotny a přidáme prolisovaný česnek, nakrájený libeček, pórek a pažitku.

Doporučení:

Použité ingredience můžeme měnit dle vlastního uvážení, chuti a možností.

 



Miluše Skulinová

Cvičitelka jógy

Osobní motto:

Být šťastný, užitečný a umírat v pokoji. Je lidskou povinností vše užitečné šířit dál. Proto nechci mrhat svým drahocenným časem a chci pozitivní zkušenosti předat těm, kteří o ně stojí. Nazývám se sběratelkou relevantních zpráv o zdravém životním stylu.

BIO


Fotogalerie




Sdílet



Semináře

Ozdravný seminář - Léto v Beskydech
Ozdravný seminář - Léto v Beskydech Podrobnosti



Podobné články