Základní jógové cvičení 2,3

Miluše Skulinová

2.díl cvičení 3.část

Cvičení je určeno všem, kteří si chtějí protáhnout zkrácené svaly, uvolnit ztuhlé klouby a posílit ochablé svalstvo. Formou pohybů v předozadním směru, do stran a do vzkrutu udržíme páteř pružnou. Většina cviků pozitivně stimuluje vnitřní orgány a zlepšuje tak jejich činnost. Cvičení doprovázíme hlubokým plným jógovým dechem nebo břišním (bráničním).

Nikdy necvičíme přes bolest. Cvičíme na lačno, pomalu v rytmu dechu s ohledem k aktuálnímu zdravotnímu stavu. Na kontraindikace vždy upozorním. Pokud cvičíme se zavřenýma očima, více vnímáme vlastní tělo, hlídáme tak  jednotlivé pohyby a neublížíme si. Pokud někdo shledá cvičení obtížným, vrátí se k předchozím nebo úplně na začátek.

 

Pokud se vám bude cvičení líbit a naleznete přirozenou potřebu ohodnotit snahu, čas a znalosti poskytovatele videa v pohodlí vašeho domova,  tak děkuji za poskytnutí finančního příspěvku ve výši 50 Kč formou QR kódu nebo na firemní účet uvedený v kontaktu.

Přeji příjemné chvíle ve společnosti jógy!

 



Miluše Skulinová

Cvičitelka jógy

Osobní motto:

Být šťastný, užitečný a umírat v pokoji. Je lidskou povinností vše užitečné šířit dál. Proto nechci mrhat svým drahocenným časem a chci pozitivní zkušenosti předat těm, kteří o ně stojí. Nazývám se sběratelkou relevantních zpráv o zdravém životním stylu.

BIO


Sdílet



Semináře

Ozdravný seminář - Léto v Beskydech
Ozdravný seminář - Léto v Beskydech Podrobnosti



Podobné články