Jóga je zastavení pohybu mysli

Miluše Skulinová

Nebojte se jógy, že je pro vás nudná. Naopak, umět používat jógu v běžném životě s sebou přináší velké dobrodružství ve vlastním nitru.

Jóga je zastavení pohybu mysli

 

Jóga není o tom umět se zamotat kolem své páteře! Jde o doslova rehabilitační cvičení, kdy navracíme tělu pružnost a pevnost. Uvolňuje svalové i psychické napětí. Srovnává a prohlubuje dech. Harmonizuje celé naše tělo. 
Člověk není jen kus masa, které oblékáme, krmíme a občas něčím potěšíme. Jsme tělo, duše a mysl. A o všechny tři stránky je důležité se umět starat, abychom se cítili šťastně.
V dnešní chaotické době, pokud si nevytvoříme vlastní řád, budeme brzy na dně sil. Jóga nesmírně nabíjí energií. A v neposlední řadě přináší mír a klid.

Zkuste se občas zastavit nejen fyzicky, ale i myšlenkami. Až to zkusíte, okamžitě se vám ten pocit klidu zalíbí a budete se k němu vracet zas a zas. Jen na chvíli zavřít oči a zastavit pohyb mysli...



Miluše Skulinová

Cvičitelka jógy

Osobní motto:

Být šťastný, užitečný a umírat v pokoji. Je lidskou povinností vše užitečné šířit dál. Proto nechci mrhat svým drahocenným časem a chci pozitivní zkušenosti předat těm, kteří o ně stojí. Nazývám se sběratelkou relevantních zpráv o zdravém životním stylu.

BIO


Sdílet



Semináře

Ozdravný seminář - Léto v Beskydech
Ozdravný seminář - Léto v Beskydech Podrobnosti



Podobné články