Dovolená - čas splněných přání i relaxace

Miluše Skulinová

Nejen o dovolené si děláme radost, ale léto se k tomu přímo nabízí.

Dovolená - čas splněných přání i relaxace


Hnacím motorem spokojené lidské mysli jsou vytyčené cíle, sny a jejich plnění.

Člověk by si měl čas od času "něco dovolit". Léto je ideálním ročním obdobím k dovolenkování, kdy si plníme dlouhodobé sny, navštívíme oblíbené místo, namalujeme si obraz, přečteme si pěknou knížku nebo zažijeme dobrodružství, ale také odpočíváme. Zlepšení nálady se děje skrze vyplavení endorfinů - tzv. hormonů štěstí právě, když prožíváme okamžik štěstí. Proto bychom si všichni, alespoň o dovolené, mohli dopřát nějaký ten nevšední zážitek... Jaký, je už záležitostí individuálního prožívání života. 

A nezapomínejte, že jsme součástí přírody! Vzešli jsme z ní a zase se do ní navrátíme. Ale vracet se k přírodě je příjemné každý den. 

I já byla na dovolené součástí přírody, pozorovala jsem krajinu z vyšších nadmořských výšek a doprovázel mě na každém kroku plný jógový dech - velký pomocník!

Přeji všem krásný zbytek léta!

 



Miluše Skulinová

Cvičitelka jógy

Osobní motto:

Být šťastný, užitečný a umírat v pokoji. Je lidskou povinností vše užitečné šířit dál. Proto nechci mrhat svým drahocenným časem a chci pozitivní zkušenosti předat těm, kteří o ně stojí. Nazývám se sběratelkou relevantních zpráv o zdravém životním stylu.

BIO


Fotogalerie




Sdílet



Semináře

Ozdravný seminář - Léto v Beskydech
Ozdravný seminář - Léto v Beskydech Podrobnosti



Podobné články