Jak si vychutnat karanténu?

Miluše Skulinová

Konopná semínka a jiné dobroty

Žitný chléb s tvarohovou pomazánkou a konopným semínkem je ta správná snídaně, svačinka nebo večeře pro matku, která se v období karantény denně učí se synem, pere, vaří, organizuje výlety a ochraňuje ,,zuby, nehty" svou nervovou soustavu!

Konopné semínko - obsahuje vysoké množství esenciálních mastných kyselin, které vyživují náš mozek, chrání srdce, podporují činnnost imunitního systému, podporují hojení ran a zranění, ale také pomáhejí při prevenci dýchacích potíží a zajišťují dobrý stav pokožky. Připíjet můžete podbělový čaj, kterého teď roste všude hodně!

Konopné semínko je zdravou superpotravinou, kterou pojídal podle dávné tradice i samotný Buddha. Neloupané je zdravější, ale jeho slupky jsou tvrdé na kousání,  loupané je měkké a chutná po oříškách. Může se použít do jogurtu, do salátu, na chleba. Kromě již zmíněných EMK obsahuje minerály, bílkoviny a vitamíny.

Když nabídnete polévkovou lžíci konopných semínek pubertálnímu dítěti se slovy - pro dobrou náladu a trvalý smích - s představou dredového pohodáře vám uvěří, a proč ne?!laugh

Přeji dobrou chuť, úsměvnou náladu ve společnosti konopných semínek a spoustu energie po celý den!

 



Miluše Skulinová

Cvičitelka jógy

Osobní motto:

Být šťastný, užitečný a umírat v pokoji. Je lidskou povinností vše užitečné šířit dál. Proto nechci mrhat svým drahocenným časem a chci pozitivní zkušenosti předat těm, kteří o ně stojí. Nazývám se sběratelkou relevantních zpráv o zdravém životním stylu.

BIO


Fotogalerie




Sdílet



Semináře

Ozdravný seminář - Léto v Beskydech
Ozdravný seminář - Léto v Beskydech Podrobnosti



Podobné články