Návod k použití lidského těla

Miluše Skulinová

Jako dostaneme návod k použití domácích spotřebičů, tak i my vám chceme usnadnit “práci” s používáním vlastního těla, které jsme při narození dostali. Ať se nám líbí nebo ne, musíme ho celý život vlastnit, mít jej rádi a pečovat o něj.

Jako dostaneme návod k použití domácích spotřebičů, tak i my vám chceme usnadnit “práci” s používáním vlastního těla, které jsme při narození dostali. Ať se nám líbí nebo ne, musíme ho celý život vlastnit, mít jej rádi a pečovat o něj. V opačném případě nám přestane sloužit a onemocníme! Potom platí, že zdraví není vše, ale bez zdraví se vše stává ničím. Nebo, jestliže si každý den neuděláme chvilku pro sebe, dříve nebo později si budeme muset udělat čas na nemoc a lékaře.

Naše  základní doporučení vám usnadní hledání již nalezeného a vyzkoušeného praxí. Můžete si spolu s námi ujasnit pohledy na čtyři pilíře zdraví, kterými jsou zdravá strava, zdravý pohyb, zdravá psychika a zdravá péče o tělo.

Základní otázkou se jeví definice zdraví.

Zdraví chápeme jako bezbolestné, plně funkční tělo, plné energie a vnitřní rovnováhy. Z odborného pohledu by naše tělo mělo plnit základní projevy živého organismu, kterými jsou:

  • dýchání
  • příjem vody a potravy
  • vylučování odpadních látek
  • rozmnožování
  • růst a vývoj

Pravidelně naleznete doporučený fit jídelníček, videa a fotografie cviků, doporučení psychohygieny, audio relaxace a sezónní rady péče o tělo.  To vše naleznete na našich stránkách. Mozkem a srdcem naší práce je pracovní kniha Dárek pro zdraví, návod na použití těla, kterou lze na našich webových stránkách objednat.stup

Předplatné umožní přístup zájemcům o pravidelné využívání  on-line poradny, každý týden nové jídelníčky, nové cvičení, odborné návody a tipy, audio příspěvky a jiné. Tyto příspěvky budou čitelně označeny slovem PŘEDPLATNÉ.

 



Miluše Skulinová

Cvičitelka jógy

Osobní motto:

Být šťastný, užitečný a umírat v pokoji. Je lidskou povinností vše užitečné šířit dál. Proto nechci mrhat svým drahocenným časem a chci pozitivní zkušenosti předat těm, kteří o ně stojí. Nazývám se sběratelkou relevantních zpráv o zdravém životním stylu.

BIO


Sdílet



Semináře

Ozdravný seminář - Léto v Beskydech
Ozdravný seminář - Léto v Beskydech Podrobnosti



Podobné články